Monday, March 17, 2014

reward diri ~ pandora spring collection 2014



hari ni hari reward! teruja sangat dengan collection pandora spring ni~

lalu beberapa utas dituai termasuk besday present puteri.
pandora puteri ni sangat sweet and soft! bagus citarasa & imaginasi dia ni~
mula2 saya pilih kaler yg terang2~ tapi dia refuse nak yg soft2 ni.. but really sweet!

sweet kan? especialy rama2 yg sangat significant dengan logo empayar shaklee saya MM!

then mr hubby pon nak berpandora juga!
so saya pilihkan or suggestkan amik leather n charm bentuk camera significant dengan minat dia sebagai sorang fotographer.


gambar curi2.. hihi susah nak soh dia berposing.

untuk saya pulak saya just beli 2 ekor rama2 tu n 2 murano untuk penuhkan bracelet.

dan 1 utas lagi for some one! santek tak??
harap2 orang tu sukaaa~~
sweeet sangat collection kali ini~~~ 

~jumpa lagi uoolss~



Sunday, March 16, 2014

persediaan master celebration

lama nyaaa sangat tak update blog!
di kala ni saya baru habis makan nasi kandar 1/2 dan tunggu yang lain2 habis makan...

update terbaru 22 mac 2014 bertempat di hotel equatorial penang akan berlangsung majlis master coordinator celebration saya..


majlis ni saya bergabung dengan mak bisness saya yg juga meruoakan penggerak saya dalam
shaklee iaitu master izzati.

siapa sangka kann saya yg dulu org miskin yg duduk dengn nenek buta huruf,  yg hanya ada impian biasa2 saja dah berubah banyak~

dulu ni nak bermimpi pon takut. tak tercapai akal pon~~~
nantikan kisah selanjutnya ~ sedikit rahsia hidup yg ramai taktahu bakal dirungkai pada master celebration
nanti.

~salam sayang~
have a nice day

Wednesday, January 8, 2014

cucu cicit shaklee saya paling meletop

tajuk tak menahan kan..

sebenarnya akhir2 ni hati nak update blog tapi rasa macam takde idea pulak.. nak mereka cipta ayat!

so terus taip ayat dari hati!
antara keturunan saya yg teruk di siksa ialah puan kecik molek eja.

kemunculan eja dalam empayar MM banyak membakar kawan2 lain !thanx eja!

saya sebenarnya admire & kagum dgneja ni! baru berusia 26 tahun!orangnya kecik molek tapi kuat semangat. tak pernah membantah walaupon kadang2 saya ni cam kerek dengan dia.

tapi semangat eja sangat saya kagum. she make sr sup pada bulan kedua dan straight rank up setiap bulan ke key coordinator dalam masa 6 bulan!

apa2 pon saya doakan she can make MASTER end of this cycle!
proud of you darling n you empire SUPERSTAR di bawah bimbingan mak muda cik sapel berusia 24 tahun! 

saya sangat positive both of u can be successful before 30 years old!

all the best!!

kat bawah ni gambar saya dengan eja n 2 konconya.. n anak cucu shaklee saya yg lain yg hebat2! puan diyana, puan junaidah!  happy sangat jumpa uolss! see uolss as master shaklee 2014 okay??
mmuuaaah!

Tuesday, January 7, 2014

gojes jutawan & master celebration

salam uolss,
malam ni poyo seket nak cerita lagi 1 cerita kan.

dalam empayar shaklee jutawan di bawah presendential master shareeza aka mamaFaiz or kak cery gojes ni we oll telah di kuarantin mengikut tahap mental  masing2. masa kuarantin dulu lom ada master dalam group wassap gojes ni.

setalah lepas 1 tahun lebih sorang demi sorang dah berjaya di master kan.. alhamdulillah!

support grup ni sangat kuat.. di sini kami meroyan, menyembang, bakar diri (wahh) n opkosss bergosssip  sambil mengingatkan masing2..

so sekarang masing kumpul kat master celebration masing2. lepas master zura ni master celebration ke 2 yg saya attend!! sangat best dan berinspirasi.


tahniah master laila of gojes! 
tak sabar lakkk lepas ni master celebration saya n mak saya master Izzati... poyo kan?

iklan: jika uolss tingin  nak join shaklee bawah empayar saya multimillionaire jommm.. 
cari saya kat wassap : 0164215382
atau face book herny hafiz atau IG say herny hafiz ye uolsss~~