Friday, February 24, 2012

mossy forest

last week join photoshoot at mossy forest with my DH...
for the first time after 3 years... puteri ditinggalkan dengan tok mak selama 3 hari sebab mama nak masuk hutan..
experience di mossy forest sangat best..
kedinginan puncak brinchang menyempitkan hidung... oh!!.. heart beatin so fast...i feel like im getting MI ...
..nampak sangat system cardiovascular aku ni dah semput....
tapi seronok sebab dapat "melumpurkan" diri dengan selut2 hutan and capture picture yg sangat awesome..credit to my DH...

view inside the forest- gerun jugak..ala2 macam cerita lord of the ring  rasa.


sunrise at tea farm yang berusia 83 tahun


periuk kera besar2 ada kat sini..tapi tak boleh dipetik sesuka hati yer


jalan untuk menapak sambil shoot sunrise


me and yuyu


group photo


group photo again

jalan menuju ke mossy forest


turun bukit. Jalan ni sangat2 licin dan berlumpur


posing


me and yuyu


posing dalam hutan purba. sejuk sangat kat sini




picture sesudah subuh di mossy forest, brinchang, cameron highlands

going 3 series

next week bakal genaplah aku menginjak ke usia 3 series..wow!! rasa macam remaja lagilah...sebenarnya blog ni dah create dari tahun 2010 tapi huh...menyepi begitu saja......
hidup sebagai working mom sebenarnya banyak perkara yg ditempuhi setiap hari...
puteri pun dah genap 3 tahun... dah completely potty training..that's means keseronokan berclothdiapering pun dah habis..dah masuk container dah semua ( tak sempat nk kongsi pasal cloth diapering pun) ;;
mama & puteri..life in penang..

now..
timbul keterujaan baru...
edible garden....

dah masuk 3 series ni kena lebih aktiviti fizikal untuk meningkatkan metabolisme...!